La'au piston fa'ato'aga vai

I le avea ai ma vaega autu o le paʻu eletise, o le piston rod e faʻaaogaina i tulaga faigata o loʻo siomia ai ma pala;O le mea la lea, e mana'omia se tulaga maualuga e puipuia ai.I le taimi nei, o le electroplating hard chrome o se auala lautele.Ona o lona malosi ma le tau maualalo, electroplated hard chrome o se auala masani mo togafitiga piston rod.

Tulaga o le fa'alavaina o le tootoo piston

1) Malosi

O le maaa ose uiga taua o pa'u piston rod coatings.O pa'u e fa'aalia ai le le lelei o le malosi po'o le le lava o le malosi e le mafai ona mitiia le tele o le malosi i le taimi e taia ai e le ma'a po'o le ma'a'a'a le piston rod, fa'aleagaina i luga o le eleele ona tupu faigofie lea, ma o le a le mafai ona galue vave le pa'u hydraulic ona o le fa'apalapala pe pa'u.

O le su'ega a'afiaga ose su'ega fa'amalosi lea e masani ona taia ma ta'e ai se fa'ata'ita'iga filifilia e se pendulum fa'alu'i.O su'ega sili ona taatele o lenei ituaiga o le Charpy V-notch su'ega ma le su'ega Izod o lo'o fa'amatalaina ile ASTM E23.O le eseesega o mataupu faavae i le va o suʻega e lua o le faiga i le faʻataʻitaʻiga ua faʻamautu.

2) Tete'e a'a

Ona o le le lelei o le siosiomaga faigaluega, e taua tele le tetee i le corrosion mo le faʻapipiʻiina o tootoo piston hydraulic cylinder.O le su'ega o le masima o se metotia fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i e fa'aogaina e siaki ai le fa'alumaina o le fa'a'a'ala'au o le pa'u o le piston rod coating;o se faʻataʻitaʻiga faʻavavevave faʻataʻitaʻiga tetee ma le faʻaalia o oloa faʻamaʻi e iloilo pe a maeʻa se vaitaimi.

O le meafaigaluega mo le suʻega e pei ona faʻaalia i le ata 4 o loʻo i ai se potu suʻega tapuni, lea e faʻafefe ai se vaifofo masima, aemaise lava o se vaifofo o le sodium chloride, e faʻafefe ai e ala i se pusi.O lenei mea e maua ai se siosiomaga corrosive i totonu o le potu ma o lea, vaega i totonu e osofaia i lalo o lenei siosiomaga corroding ogaoga.O su'ega e faia i se vaifofo o le NaCl e ta'ua o le NSS (neutral salt spray).E masani ona su'esu'eina i'uga o itula su'ega ile NSS e aunoa ma le fa'aalia o mea e pala.O isi vaifofo o le ASS (su'ega acetic acid) ma le CASS (su'ega acetic acid with copper chloride test).O le fausiaina o potu, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulagaina i lalo o tulaga faʻale-malo ma faʻavaomalo, e pei o le ASTM B117, DIN 50021, ma le ISO 9227. A maeʻa le umi o le suʻega, e mafai ona faʻatatau le faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma le eleele elea e faʻaaoga ai tulaga faʻasino e pei ona faʻaalia. i le laulau 1.

1

3) La'ei tete'e

I le avea ai o se iunite eletise, o le piston rod e manaʻomia ona alu i luma ma toe foʻi soo, i le taimi lava e tasi e tupu ai le ofuina i le taimi o le faʻafefe o le faʻafefe i luga o le faʻamaufaʻailoga.O lea la, o le tete'e o le ofuina o se mana'oga taua mo le ola piston rod.O le maaa o luga o le fa'ailoga autu mo le tete'e o laei.E ese mai le faigata, teteʻe o le corrosion ma le ofuina o le teteʻe, e tusa ai ma tulaga eseese o alamanuia ma manaoga o tagata faʻatau, o isi faʻataʻitaʻiga o paʻu piston o loʻo lisiina i le laulau2.

2

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i pa'u eletise, iunite eletise eletise, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i matou e ala i le:sales@fasthydraulic.com 


Taimi meli: Sep-23-2022